mandag den 18. april 2011


Her er en lille hyggelig aktivitet med ungerne her i påsken. Jeg har malet med tus på et "pap" æg (kan i skrivende stund ikke komme i tanke om hvad de æg hedder pinligt.. nå kan jo ikke gøre for at alderen trykker!!). Og efterfølgende er der blot limet øjne og fjer på. Og sat snor i til ophæng. Det er så nemt at alle kan være med og her skal vi ihvertfald lave en hel bunke. Dejligt at superhelten godt gider den slags!!

Jeg er ved at hækle en vest til puttepigen, men har ikke hæklet efter diagram før, så skal lige have knækket koden, hvis jeg gør får i fotos af det senere...

Rigtig god mandag til alle. Så lige i vejrudsigten at de lover op til 18 grader i påsken, Så kan man da kun blive i godt humør..

Lykke

5 kommentarer:

 1. God ide, med de papæg, måske jeg skulle skaffe nogle, så Julie og jeg kan gå i gang. Ja de har lovet rigtig godt vejr i påsken, glæder mig allerede. Tænk jeg kan heller ikke huske hvad de æg kaldes, var ellers sikker på, jeg havde det lige på tungen.
  God mandag til dig :)

  SvarSlet
 2. Tusind tak for præmien, den er lige komet ind af døren. Så skal vi lige have handlet lidt ind, zå går Julie og jeg i gang med at bage muffins.

  God påske til dig og dine.

  KH. Elisa

  SvarSlet
 3. Jeg er glad for at den faldt i god jord og at det kom frem mandag!! God fornøjelse med bageriet..
  Også god påske herfra.

  Kh
  Lykke

  SvarSlet
 4. Flotte STYROPOR-æg, Lykke - jeg kender nemlig slet ikke til det med, at alderen trykker ;)

  Kh og god påske fra Tina

  SvarSlet
 5. Hejsa Tina.
  Dejligt at den ikke trykker hos dig - altså alderen.. Og tak for hjælpen..
  Også god påske til dig..

  Lykke

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...