torsdag den 21. april 2011

Så knækkede jeg koden..

Påskeferien er da bare super dejlig. Har nået en del kreating. Og så har det da bare været super dejligt vejr. Puttepigen, superhelten og forældre har tilbragt mange timer udenfor i sandkasse, tegnet med kridt, spillet bold you name it.
Idag havde vi gæster til påskebrunch og tænk sig påskeharen valgt at komme.. hvor heldig har man lov at være..

Nå men har endelig knækket kode til det diagram jeg tidligere talte om.. Og Almas vest er færdig..

Den er da bare blevet fin og hun er super lækker i den. Jeg havde købt garnet men ikke rigtig fået taget mig sammen. Men nu er den her kreaudfordring jo ved at kører på sidste vers og det er mine materialer også (har nemlig ikke noget stort lager..). Så vesten har fået andre knapper end jeg havde tænkt først men synes de er meget søde..
Opskriften fandt jeg her


Jeg har også fået lavet tingene til legekøkkenet færdigt. Puttepigen skal have det i fødselsdagsgave. Mangler blot en knop i skuffen. Men kan ikke finde ud af og jeg skal male en i rød eller hækle et betræk? Hvad synes i?
Planen er at om morgen har jeg indrettet et nyt legekøkken når hun står op.. Er det ikke en hyggelig ide til en et års fødselsdag?

Og så lige et foto af de kasser jeg indtil videre har til Almas værelse.. Så hvis vejret holder kan jeg male et par stykker af dem..

1 kommentar:

  1. Hvor er det et fint køkken, jeg kan rigtigt godt lide farverne og det papir du har valgt, dejligt at det er så anderledes.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...