søndag den 13. maj 2012

Anna er flyttet ind! Igår fyldte Alma 2 år (hold nu op hvor tiden går). I den anledning havde vi købt Anna til hende.
Anna var en stor succes! Man kan putte hende, give hende sutflaske og skifte tøj på hende!
Jeg har godt nok hygget mig med at lave tøj til Anna! Sengen har jeg for lang tid siden fundet på et loppemarkedet, Så den har fået noget solgul maling og tapet fra Ferm Living! Den er så fin at se på og man kan ikke andet end blive glad over alle farverne!
Hun havde en super dejlig dag. Vi havde inviteret familien til brunch. Det var super hyggeligt og hun fik mange gode gaver : Klaver i rødt træ fra Vilac, Løbecykel i rød fra Puky, Sebra uglepude, sebra kasser til alle smølferne, prinsesselego, bøger m.m. Tusinde tak for alle de fine gaver! Inden gæster gik hjem igen fik vi lagkage med chokoladeknapper som pynt (mums)! Alma ville nu helst spise pynten! Til aftensmad gik farmand i køkkenet og lavede pizza! Så er det vist svært at ønske sig meget andet når man er en lille pige på to år. Det er jo et stykke tid siden jeg har været aktiv på bloggen. Jeg har dog stadig fået lavet noget kreativt! Blandt andet disse to covers til Iphone ( og ja nu har jeg også fået en Iphone!)
Ha en skøn søndag! Lykke

4 kommentarer:

 1. Stort tillykke med Alma, sikke nogle fine gaver hun har fået. ha en dejlig søndag

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa!
   Hun er super glad for alle pakkerne! Og det er jo skønt når man har brugt lang tid på det!
   Tak for din hilsen!
   Lykkr

   Slet
 2. tillykke med almas 2 år, sikke nogle fine gaver hun har fået og rubensbarnet er en fantastisk dukke, nadja har ida og den har fået masser af krammer, det er ikke muligt at undgå at holde af den jo

  SvarSlet
 3. Ja jeg er også vild med de dukker! Var inde og se IDA efter du skrev og hun er da også super fin! Alma bruger meget tid på at tage tøj af på dukken! Og så finde tøj mor skal give hende på igen!
  Lykke

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...