søndag den 2. oktober 2011

Long time no see..

Ja det er vist efterhånden længe siden. Egentlig synes jeg ikke det var så længe siden. Men en sød læser skrev lige en lille hilsen, som fik mig til at tjekke og jo det er da tre uger siden jeg har blogget... Der er faktisk ikke nogen anden grund end at der er gået hverdag i den. Tak for din tanke Pia!

Jeg har da haft gang i det kreative (meget af det er dog bestillingsarbejde og det har jeg ikke lige taget foto af!)

Men endnu en sætterkasse er blevet til. Den har fået det sødeste billede af Rasmus Klump..

Jeg fandt en gammel bog på et loppemarked med de fineste billeder, så de skal bruges løbende.

Og så har puttepigen haft sidste dag hos hendes dagplejemor. Imorgen starter hun i vuggestue.
Jeg havde bagt nogle grovboller og lavet dem til små snegle..
De var et stort hit (ideen har jeg lånt et sted fra, kan dog ikke lige huske hvor pt. Men har set dem flere steder!). Men en lidt vemodig dag at Alma ikke længere skal være hos Karina. Men også dejligt at hun skal i samme institution som Anton.
Håber I har det godt derude i blogland...

Lykke

3 kommentarer:

 1. Godt at du er tilbage, har også tænkt over hvor du var blevet af :) Har du forresten modtaget maskemarkørerne fra mig ? :)

  SvarSlet
 2. God idé med sneglene som boller. jeg lavede dem med kanelsnegle til Augusts fødselsdag og havde set dem både på arla og hos Camilla (pyntemynthe).

  Smil fra Mia

  SvarSlet
 3. Hej Lykke.

  Dejligt at se et nyt indlæg fra dig - jeg har i den grad undret mig over, hvorfor du mon var så stille... Så jeg er glad for, at der "bare" er gået hverdag i den :)

  Glæder mig til nye inspirerende indlæg fra dig :) God idé med snegle bollerne. Tænk at din lille pige allerede er så stor!

  Jeg har forresten lige fået fingre i noget Rasmus Klump stof, så sig endelig til, hvis det var noget for dig med et stykke til et eller andet projekt...

  Kh Tina

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...