lørdag den 6. august 2011

Pude med ugler,,,


Endnu en pude er blevet til. Denne her er til Puttepigens værelse. Det er et super hyggeligt projekt og skal helt sikkert lave flere af dem...

Så har vi jo store hyggedag med 4 unger på en gang. Jeg tager hatten af for dem der har fire børn. Hold da op der er noget at se til og ikke mindst på oprydningskontoen. Tre drenge i alderen 3-6 år og så en lille skrupsak af en pige på 1 år (nogle skulle have fortalt hende at hun er en sød lille pige i kjoler m.m., for det har hun helt sikkert ikke opdaget endnu. Hun er alle steder og i alle ting, så følger godt med de tre drenge!). Men det er hyggeligt og livsbekræftende at have så mange dejlige unger omkring sig. Det kan man da kun blive glad af.
Idag står den desuden på loppemarkedet. Så må vi se om jeg finder nogle gode ting.
Hvad skal I bruge jeres lørdag på?

Lykke

6 kommentarer:

 1. Hej
  Wauuu siger jeg bare. hvor er den pude fed. Er selv igang med puder til mine tøsers værelser.. dog ikke hæklede applikationer til trods for at jeg hækler meget. Måske skal det prøves. Skøn blog du har.
  God dag.
  MVH Jette

  SvarSlet
 2. Den skønneste skønneste uglepude. Bare sådan en man må eje...
  Du er altså uglens-god!

  SvarSlet
 3. Igen en dejlig dejlig pude. Jeg vil da krydse fingre på din fødselsdag nu det er der jeg trækker min giveaway og velkommen som læser. Hvad jeg skal lave i dag ? ja der er lige alle de der ufærdige projekter :)Hav en hyggelig hyggedag

  SvarSlet
 4. Endnu en dejlig pude. Uha jeg har mange gøremål som jeg netop har lavet et indlæg om på min blog.
  God lørdag.

  SvarSlet
 5. woaw ! elsker puderne du har lavet ! findes der en opskrift på uglerne? jeg er helt ny i hækleriet og derfor ikke så god free hand :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...