onsdag den 6. juli 2011

TA DA og nyindkøb...


Så er Almas hylde færdig og imorgen får jeg forhåbentligt handymanden til at sætte den op på hendes værelse. Jeg er meget tilfreds med resultatet og bliver i godt humør af at se på den smukke gule farve...

Idag har jeg været på visit hos min forældre og det er altid anledning til at besøge en super skøn garnbutik.. Og så fik jeg brugt lidt penge..
Den orange skal bruges til en vest til min lille niece. Den røde og den brune er til babysko til to forskellige veninder, som venter henholdsvis en lille pige og en lille dreng senere på året. Skønt med alle de babyer... Og god anledning til nye projekter!!!

Lykke

7 kommentarer:

 1. Hej Lykke

  Hvor er amagerhylden bare flot!! Godt du fik lavet den, nu hvor jeg klokkede i det :o)

  Knus Pia

  SvarSlet
 2. Fed hylde - elsker farven!

  Kh. Mette

  SvarSlet
 3. Super godt resultat, minder mig om at jeg SKAL have købt gul maling til reolen!!!!!

  SvarSlet
 4. Pia: Jeg synes også den er blevet fin, men vovede mig ikke ud i papir og tapet. Det kunne nu også være flot på hylderne..

  Mette og Binemor: Jeg er også vild med farven, den er fundet fra Almas baby geomag og derefter blandet. Og det er ikke sidste gang farven skal bruges.

  SvarSlet
 5. tillykke med din ta-da..... nu står bemaling af amagerhylde fra mine forældres kældre også på listen over to-to projekter- det griber om sig at se hvad i alle sammen laver!!!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...