torsdag den 12. maj 2011


Puttepigen har haft sin første fødselsdag. Og hvor har det dog bare været en fantastisk dag for hele familien. Hun smilede over hele hovedet imorges da vi viste hende køkkenet Og der er blevet leget i det hele dagen. Først af hende, så af dagplejebørnene som kom til fødselsdag, så er storebror og hende og til slut mor og puttepigen. Det må siges at være en succes..

Jeg elsker de dage der glider stille og roligt frem, hvor alle i familien hygger og hvor roen falder over os.. Når det er en udflugt at hente is og alle i familien drager afsted med kun den enkelte mission. jeg elsker at netop idag foregik i den ro som puttepigen trives i. Hvor det er hyggeligt at lege med jord, sand, blade m.m. Så er der kun familiefødselsdagen i weekenden at klare.
Og så kan jeg se frem til den næste børnefødselsdag når superhelten bliver 5. Han har nemlig store planer om cowboyfest.. Og der vil uden tvivl være gang i den fra han står op til han går i seng.. Ja det er fantastisk at være mor til en 1 årig og en 4 1/2 årig.. Og hvor har det været en super dejlig dag..

2 kommentarer:

  1. Lyder som en helt igennem fantastisk fødselsdag din lille pige har haft :D
    Et stort tillykke med hende...

    SvarSlet
  2. sikke en vidunderlig fødselsdag for en lille pige.

    tillykke med hendes første år.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...