onsdag den 11. maj 2011

En dejlig aften..

Idag har jeg haft en super dejlig dag og nu en super dejlig aften. Dagen startede super godt med overskud og jeg kom 10 minutter før tiden på job (Sker ellers aldrig halser altid 5 min efter, fordi jeg er for sent på den, skrigende unger m.m.) Men idag klappede alt som det skulle. Og det har bare været med til at gøre dagen rigtig god..

Her til aften har jeg efter mange ugers planlægning endelig indrettet Legekøkkenet til puttepigen, som har 1 års fødselsdag imorgen (hvor vildt er det så hurtig tiden går?!) Og så har jeg tilbragt nogle timer med fantastiske kvinder fra min mødregruppe. De er bare så søde og stemningen og snakken gør altid at man kommer hjem og er fyldt med ny energi..

Nå men tilbage til legekøkkenet.

Først et før-foto

Lidt uinteressant og har længe været en torn i øjet. MEN superhelten har aldrig rigtig leget med køkkenet og derfor denne løsning.

Så kom der lige en hel bunke farve ind. Håber det er med til at indbyde til leg. Jeg får ihvertfald lyst til at gå i gang. Jeg har blandt andet købt juicen (øverst på den røde hylde) fra Busters mor på forårsmarkedet. De er altså bare så fine. I de to kurve er der legemad. Den ene med plastik og træ og den anden med hæklet (hjemmegjort) og stofmad.. Selvfølgelig holder de system ikke i vores hjem med fire rodehoveder. Men min hang til systemer gør det lækkert for mig at se på.

Og så lige en orange frugtskål med hæklet frugt og så lige mit
æbkeskrog :-) Jeg er vild med den her orange farve. Den er bare for cool..

Og nu glæder jeg mig helt vildt til imorgen tidligt hvor puttepigen skal have sin gave.. Tror I ikke hun bliver super glad..

Sov godt!

Lykke

6 kommentarer:

 1. Hvor er det blevet fint! Er sikker på at der vil blive leget mange timer derved! Fantastisk med de mange farver!!! Hvor har du de lækre kurve fra? Mangler nemlig selv noget bedre opbevaring til min datters Legekøkken...

  SvarSlet
 2. Jeg er selv meget glad for alle farverne. Har virkelig søgt højt og lavt efter de helt rigtige kurve (også alle de dyre steder), men fandt dem til sidst i Jyske. De er ikke mega kraftige i det flettede. Men til gengæld var de så billige at man sagtens kan købe et sæt mere hvis de går i stykker..

  SvarSlet
 3. Hvor eer det blevet flot. Jeg er da overbevist om at hun bliver ellevild!

  SvarSlet
 4. Det er blevet super flot ;0) elsker det æbleskrog

  SvarSlet
 5. Faldt lige tilfældigt over din fine blog og vil lægge en lille hilsen. :-)
  Hvor er det et superfint legekøkken! Og skønt med alt tilbehøret.
  Mange hilsener Solsikke

  SvarSlet
 6. Stort tillykke med hende, jeg fik vist aldrig rost dig nok for køkkenet og ikke mindst tilbehøret, du er simpelthen så sej!
  Og tusind tak for i går, det var som sædvanligt en kæmpe fornøjelse at tilbringe nogle timer i fantastisk selskab:-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...