lørdag den 28. maj 2011

Pingvin eller ugle?


Jeg har fået denne kære ..... af en sød kollega. Hjembragt fra Bornholm og det i sig selv gør den jo mega speciel for mig.... Men nu kommer så dilemmaet, for min kollega har købt den som en pingvin, jeg modtog den i troen det var en ugle og Handymanden så den straks som en pingvin.. Meningerne er lidt blandet. Men hvad synes I PINGVIN eller UGLE?
Sød er den ihvertfald og nu står min nye "bamse" på bænken i stuenog pynter rigtigt fint. Og glæde bringer den ihvertfald, for puttepigen er vild med den og den får et kæmpe smil hver gang hun kommer forbi..

7 kommentarer:

 1. Hej Lykke - hvor er den dog kær :o) Sådan lidt betuttet... Jeg vil nu nok holde med Handymanden - synes den ligner mest en pingvin. Hvor stor er den? Knus Pia

  SvarSlet
 2. Jeg tror den er Hæklet efter en opskrift fra et strikkeblad, jeg kan pludselig ikke huske hvad det hedder og Jeg er ikke hjemme,så jeg kan tjekke. MEN er det tilfældet er det en pingvin

  SvarSlet
 3. Pingvin :0)
  Den er super kær.

  SvarSlet
 4. Pia: Den er 18 cm høj. Er også helt vild med dens udtryk..

  Alle: Det ser ud som om kollega og Handymanden har ret det er en pingvin. Måske så jeg en ugle fordi dem elsker jeg og har dem lidt på hjernen i øjeblikket.
  Lykke

  SvarSlet
 5. Det kunne altså også godt minde om de pingviner Lisbeth Dahl har i kollektionen i øjeblikket:-)

  SvarSlet
 6. Jamen det er da en Lisbeth Dahl. Har lige set på pingvinen. Tak for infoen Dorthe... Så er der vist ingen tvivl længere..

  SvarSlet
 7. Helt klart en pingvin! :D Men godt du har fundet ud af det, hehe :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...