torsdag den 6. oktober 2011

Normalt er jeg ikke fan af lyserød...


Men kunne helt klart blive glad for farven, når den kombineres med hæklerier.. Disse puder er virkelig hyggelige projekter. Jeg aner aldrig helt hvad det ender med og det er bare super hyggeligt. Samtidig er det rart at man ikke behøver følge noget mønster. Denne her er en gave, for gaver er da bare for hyggelige..

Jeg har iøvrigt problemer med at efterlade kommentarer hos Jer andre. Er der nogen der har været ude for det. Jeg skriver kommentaren og vil logge mig på og så forsvinder beskeden hver gang. Og det er altså øv, når der er mange ting man gerne vil sige noget om hos alle Jer kreative derude i blogland!

Lykke

3 kommentarer:

 1. de puder du laver er så vildt flotte.

  mht. kommentarer, så prøv at fjerne den vinge der er i boksen forbliv logget ind, det hjalp for mig.

  SvarSlet
 2. De er altså virkelig skønne dine puder!
  Jeg har haft samme problem for tiden med kommentarer, der forsvinder idet jeg trykker send, så nu er jeg nødt til at logge mig selv ind i et helt nyt vindue, før jeg kan få lov til at kommentere på en blog i et andet vindue... meget mærkeligt... Sig lige, hvis du finder en anden løsning.
  God weekend fra Tina

  SvarSlet
 3. Hej Lykke

  Du har jo stadig gang i en masse - fine ting :o)

  Ja jeg oplever også problemer med at kommentere, men oplever også at min kommentar alligevel bliver sendt selvom den er forsvundet på den måde du beskriver. Ret irriterende!

  Ha en dejlig søndag!

  Knus Pia

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...