torsdag den 21. juli 2011

Torsdags TA DA...


Så er jeg klar til at vise noget af sidste uges hårde arbejde frem... Har fået hæklet navnerækken færdig. Den er da for skøn hvis du spørger mig :-)

Har også fået hæklet og syet den runde pude færdig, men den får I fotos af senere den er nemlig i en pose nederst i alt rodet i vores gang.. Og grunden til rodet er dette..


Vi har slebet gulv. Hold nu op et arbejde og ikke mindst oprydning efterfølgende. Det tog lidt længere tid end beregnet.. Så har ikke fået behandlet det endnu og kan derfor ikke vise indretningen af stuen frem for den har jeg ikke nået endnu.

Min stue ser sådan ud indtil videre..

Jeg er så vild med vores væg med tapet og selvom handymanden ikke var helt med på ideen fra starten, synes han også nu det er flot..
Den anden ende af stuen ser også lidt møbellforladt ud...

I aften får i flere fotos af stuen forhåbentligt her med lidt mere indretning....

Og tror også jeg kører endnu en uge med TO Do og Ta Da, for hold da op jeg når en bunke når jeg har en liste jeg skal nå...

God dag til alle!!

Lykke

4 kommentarer:

 1. hvor er det dog en lækker navne-ranke

  SvarSlet
 2. de bogstaver er da fantastiske.. og sikke skønt dit hjem bliver.. Ku jeg låne dig til en omgang maling i mit hjem , du er jo i form!! Hi hi..
  Glæder mig til flere billeder:0)
  KH iben

  SvarSlet
 3. Hej Lykke - wow til det hele - men særligt til navneranken!!! Vi ÆLSKER den simpelthen! Et ægte mesterværk! Tusind tusind tak - elsker de fine farver du har valgt!!!

  SvarSlet
 4. Hejsa.
  Tak alle tre. Dejligt med tilbbagemeldinger. DEn navneranke er næsten blevet som jeg selv tænkte...
  Lykke

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...