torsdag den 14. juli 2011

TA DA!!!!!

Denne uge har jeg nået super meget. Min to do var male loft og vægge i stuen plus male de møbler der trængte til en sign up..

Tjek Tjek Tjek

Lofterne og væggene er malet.. og er godt i gang med møbler. Det er blevet til et hvidt bord, et hjørneskab i sort (underdelen), en ølkasse i hvid og et skab til at hænge i lyseblåt..


Jeg kan desværre ikke vise foto af det hele, fordi møblerne står på rad i garagen og venter på at komme på plads, men det sker først når gulvet i stuen er slebet af og behandlet...

Men en væg i stuen er færdig. Den vigtigste hvis du spørger Handymanden og Superhelten..


Så havde jeg Janes fine ugle på TO Do listen - Tjek.


Og så den sidste to do som var et hængeparti - færdiggøre endnu en sutteelefant. Mangler lige at sy ører og hovedet på kroppen, så det foto får i senere...

Jeg er bare så tilfreds med resultaterne og har tænkt at skrive min egen lille liste senere i dag.. Så håber jeg at Mette fortsætter efter ferien..

Vi skrives ved om et par timer...

Lykke

4 kommentarer:

 1. Uhh det bliver flot! Kan mærke at smølfepuderne kommer til at passe super godt ind!

  Kh. Mette

  SvarSlet
 2. Stor selvtilfredstillelse, når man får noget fra hånden og man er tilfreds med resultatet - dejligt på en regnvejrsdag - det løfter humøret.

  SvarSlet
 3. Sikke meget du har nået! Skønt! Glæder mig til at se det helt helt færdigt. ;-) Håber også westmose fortsætter efter ferien for man får da lige nået lidt ekstra. Jeg har også fået nået det jeg skulle i denne uge, dejligt. :-)

  SvarSlet
 4. Hvor er du vild - fantastisk med en nymalet stue, ny indretning, nye muligheder :-)

  Jeg vender selvfølgelig tilbage efter sommerferien - nok ikke hver uge men når der er stemning for et par runder :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...