torsdag den 28. juli 2011

I skal lige se... og TA DA næsten....


I skal lige se hvordan de lilla kasser kom til at se ud. Bogkassen og den ene sætterkasse er til Almas værelse og den anden sætterkasse er til min lille niece. De er blevet super fine synes jeg.. Glæder mig til at se det oppe at hænge..

Jeg har klaret mine ting på min TO Do liste. Men har ikke fået taget fotos af det hele. Dagen idag er bare gået super stærkt og så blev det for mørkt til gode fotos, så dem må i få imorgen. Men her er et par af Antons A, som han er super glad for ( og Alma er også men hun putter det selvfølgelig i munden og det er slet ikke okay for Anton.. Forståeligt nok, så en lidt hård dag at være storebror idag)


Og så vandt jeg jo en give away hos Bella og bror. Billedet var gået i stykker da det ankom. Postdanmark havde ikke behandlet det super godt. Men en ny rammer og så er det så godt som nyt..


Super fint og Anton er mega glad for det.. Så endnu en gang tusinde tak for det!!

Lykke

6 kommentarer:

 1. Det ser bare piv-godt ud Lykke! Og lækkert "A" til heldige Anton!!

  SvarSlet
 2. Godt gået! Skønne sættekasser og lækkert A, kan godt forstå at Anton er glad. :-) glæder mig til at se billeder. :-)

  SvarSlet
 3. Skønt som det værelse bliver :) Måske er det simpelt, men de der bogstaver, er det i fri hånd du laver dem ? Flot cowboybillede, tillykke med det

  SvarSlet
 4. Hey Lykke, jeg nyder at læse dine indlæg og har derfor tildelt dig en Award, hvis du vil modtage den -s-
  http://puslefanten.blogspot.com/2011/07/jeg-har-modtaget-en-blog-award.html
  Hilsen
  Heidi Clara

  SvarSlet
 5. Hejsa alle.
  Tak for de fine ord.
  Fletog sjov: De små bogstaver er i frihånd. Der hækler jeg sådan lidt på må og få og travler op igen hvis det ikke passer.. Med de store har jeg på forhånd lavet en tegning på et A4 papir (ternet), hvor hver tern er en fastmaske. Har set metoden hos Pifpafpuf. Hvis du vil have flere detaljer kan du evt. kontakte mig på lykkehot@ofir.dk
  Heidi Clara: Jeg har skrevet en kommentar til dig. Endnu en gang tusinde tak for awarden.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...