tirsdag den 13. november 2012

Status brækket fod.

Okay så har jeg så været sygemeldt med en brækket fod i hvad der føles som en evighed. Og ja nogle ville måske sige fantastisk med lidt "ferie", men det føles ikke som ferie. Det føles som at være lidt holdt fanget i ens eget hjem. Jeg må sidde på sofaen store dele af dage. Men der er lys for enden, for på torsdag skal jeg til tjek! Fingers crossed. Og hvis alt går vel skal jeg påbegynde job fredag! Og jeg glæder mig!
Jeg har fået hæklet en del nu hvor enden er solidt plantet i sofaen. Nogle af tingene kan jeg først vise frem senere. (tror måske at nogle læser med her og trist at ødelægge overraskelsen!)
Sutte elefant til en dejlig dreng som lige er startet i vuggestue!
Adventspakkerne er for en gang skyld klaret i rigtig god tid. Alle er købt eller lavet og kun få er ikke pakket ind! (godt det er adventspakker! )
Ynglingsmadderne i en ny madkasse!
Og så lige dette års nissehue!
Alma gad ikke at blive fotograferet lige der, men man kan da se huen!
Lykke

tirsdag den 6. november 2012

Kattens også..

Jeg har slet ikke fået vist denne barnevognsrangle med katte. Jeg blev for lang tid siden spurgt om jeg ville lave sådan en til en lille pige. Og det ville jeg selvfølgelig gerne. Den var super hyggelig at sidde med. Kan godt lide udfordringen med at skulle lave noget uden opskrift.
Den blev godt modtaget godt af mor og den lille pige. Samtidig løste den et problem, jeg havde gået med et stykke tid. Havde nemlig for lang tid siden meldt mig til en udfordring, hvor man skulle glæde andre uventet. Og denne katteting blev så min lille gave til den lille pige med en lidt hård start på livet.
Jeg har lavet en DIY på kattene, som jeg vil vise her på bloggen i nærmeste fremtid.
Lykke
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...